COMENZI TELEFONICE:
0759 391 190 / 0742 290 278
Luni-Vineri 10:00-18:00
Contul meu Bine ai venit!
Contul meu

frumusete bio
magazin bio Magazin cu gama extinsa de cosmetice BIO si naturale magazin bio
Costume de botez baieti Toamna-Iarna- Costumas de botez Navy Jacket catifea bleumarin, 6 piese
Categoria:
Apa florale BIO
Dermatita atopica
Ingrijire Bebe si Copii
Piele sensibila sau alergica

Id: 7341

Apa de mu?e?el este un hidrolat blând ce se poate folosi inclusiv pentru îngrijirea pielii sensibile a bebelusilor. Cu ac?iune antiinflamatoare ?i calmanta, este benfica pentru igiena ?i îngrijirea pielii afectate de diverse irita?ii, alergii sau mici rani, reduce ro?ea?a ?i contribuie la regenerarea cutanata.

Cantitate: 100 ml

Metoda de obtinere: prin distilarea inflorescentelor plantei

Tara de provenienta: Franta

Calitate: produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert

Prezentare: lichid clar, miros floral dulceag, specific

Ingrediente (INCI): anthemis nobilis flower water*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica. 
Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanta cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Proprietatile apei de mu?e?el

  • antiinflamator, amelioreaza ro?ea?a pielii, atenueaza cuperoza ?i irita?iile oculare
  • calmant cutanat în caz de irita?ii, reac?ii alergice ale pielii, urticarie
  • contribuie la regenerarea ?i repararea pielii dupa irita?ii, mici leziuni, acnee, psoriazis
  • astringent, usor purifiant ?i decongestionant

Cum se folose?te apa de mu?e?el

  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele
  • pulverizata sau aplicata cu o discheta pe ten, dupa cura?are
  • aplicata ca atare dupa epilat, ras, barbierit
  • sub forma de compresa, simpla sau combinata cu apa de albastrele, pe zona ochilor
  • combinata cu alte ape florale, aplicata pe ten, gât ?i decolteu
  • în amestec cu gelul de aloe vera pentru calmarea ?i regenerarea pielii, inclusiv dupa expunerea la soare
  • poate fi încorporata în compozitii cosmetice în loc de apa sau în combinatie cu alte ape florale; în emulsii se include la faza apoasa
  • ca ingredient pentru prepararea de geluri, crema contur de ochi, lo?iuni ?i creme de îngrijire a pielii sensibile, inclusiv a copiilor
  • ca ingredient pentru prepararea de cleansere, ?ampoane ?i produse de îngrijire a parului
  • combinat cu un ulei vegetal (macadamia sau migdale de pilda) pentru prepararea unui demachiant bifazic

Pastrare: ferit de lumina si caldura, preferabil la frigider

Date de siguranta: uz cosmetic

Avertisment: proprieta?ile, indica?iile ?i modul de utilizare al produselor prezentate pe site-ul Elemental sunt bazate pe literatura de specialitate disponibila în car?i, publica?ii ?tiin?ifice, site-uri web de referin?a în fitoterapie, aromaterapie sau hidrolaterapie, jurnale de cosmetica ?i chimie cosmetica, ?i pe documenta?ia primita de la producator/furnizor. Cu toate acestea, aceste informa?ii sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informa?ii medicale ?i nu angajeaza responsabilitatea noastra. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte ?i pulberi de plante în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.