100% PURE COSMETICS contine cele mai pure cosmetice din lume. Este marca americana de produse cosmetice naturale premium de ingrijire pentru ten si corp, machiaj mineral si machiaj bio cu pigmenti din fructe, farduri minerale bio si fonduri de ten pline de vitamine, special create pentru tenul tau!

Cosmeticele naturale 100 Percent Pure sunt cele mai pure cosmetice de pe piata, lista de ingrediente (care este de-a dreptul delicioasa, numai unturi din plante exotice, extracte din fructe si legume pline de vitamine si antioxidanti) a fiecarui produs este un exemplu de ce poate insemna un produs premium. Un produs cosmetic nu trebuie sa fie doar sa ascunda imperfectiunile ci trebuie sa si actioneze ca un tratament pentru problemele tenului si sa-l hraneasca cu cele mai bune ingrediente.

De ce sa alegem produsele 100% Pure?

„Produsele de uz extern pentru îngrijirea pielii sunt absorbite în proportie de pâna la 60% prin piele, ajungând în sistemul circulator”, afirma Dr. Nancy Lonsdrof, medic primar, doctor în medicina din lowa, adaugând: „Acestea ar trebui folosite cu aceeasi precautie cu care ne alegem cerealele pentru micul dejun.” – extras din editia din aprilie 2006 a revistei Women's Health. Exista numeroase substante chimice toxice în produsele cosmetice care au fost dovedite clinic drept cauzatoare de cancer, tumori, iritatii si alte numeroase tulburari dermatologice. Produsele 100% Pure sunt cu adevarat 100% pure, fara substante chimice sintetice, conservanti chimici, arome artificiale, coloranti artificiali, detergenti duri sau alte toxine daunatoare sanatatii.

De unde vine conceptul strict vegetarian?

Iubim animalele si refuzam sustinerea oricarei activitati care poate face rau animalelor, motiv pentru care niciuna dintre formulele noastre nu este vreodata testata pe animale (toate ingredientele utilizate de noi sunt de origine alimentara si nu necesita testare, contrar ingredientelor chimice care trebuie testate). Toate pensulele noastre pentru machiaj sunt produse din fibre sintetice. Niciun animal nu a fost ranit pentru blana sa, dimpotriva, niciunui animal nu i s-a facut vreun rau pentru niciunul dintre ingredientele noastre (singurul ingredient de provenienta animala folosit este mierea, fara a implica vreo actiune de cruzime fata de animale).
 

De ce nu sunt folosite parfumuri sau arome artificiale?

Parfumurile si aromele artificiale sunt substante chimice sintetice si nu au nicio valoare medicinala sau aromaterapeutica. Produsele 100% Pure miros delicios întrucât ceea ce simti este real. Aromele minunate ale produselor 100% Pure provin de la fructe naturale, uleiuri esentiale pure si alte ingrediente absolut pure. Produsele 100% Pure nu au niciodata în componenta arome sintetice sau alte ingrediente artificiale.
 

De ce nu sunt folositi aglutinanti si emulgatori?

Deoarece acestia sunt doar niste substante ieftine de umplutura. Produsele 100% Pure nu sunt diluate niciodata cu apa, alcool, aglutinanti, emulgatori sau alte „materiale de umplutura”. În schimb, produsele 100% Pure sunt concentrate în totalitate, ceea ce înseamna ca au eficienta maxima.
 

De ce sunt antioxidantii atât de importanti?

Ne deterioram cu fiecare clipa, radicalii liberi precum soarele, smogul, fumul, tigarile, etc. atacându-ne, provocând îmbatrânirea, ridurile si cancerul. NUMAI antioxidantii ne protejeaza, luptând împotriva radicalilor liberi daunatori. Lotiunile si cremele de protectie solara sunt importante deoarece blocheaza pâna la 80% din razele UV, însa acestea NU ne protejeaza de alti radicali liberi. Pielea noastra are nevoie de antioxidanti pentru protectie solara si protectie împotriva tuturor radicalilor liberi daunatori.

Întrucât nu contin niciun conservant, ce valabilitate au aceste produse dupa ce sunt deschise?

Pe fiecare produs veti gasi un desen cu un borcanel deschis, cu un numar. Acel numar indica perioada de utilizare a produsului respectiv odata ce a fost desigiliat. Motivul numarul 1 pentru care produsele noastre nu necesita conservanti chimici puternici consta în cele doua conditii obligatorii necesare pentru dezvoltarea bacteriilor: apa si aer. Având în vedere ca oricum nu folosim niciodata apa, acest lucru elimina utilizarea conservantilor chimici puternici.
 

Ce înseamna 100% pur?

Exista numeroase substante chimice toxice în produsele cosmetice care au fost dovedite clinic drept cauzatoare de cancer, tumori, iritatii si alte numeroase tulburari dermatologice. Produsele 100% Pure sunt cu adevarat 100% pure. Acest lucru înseamna ca nu contin niciun fel de substante chimice sintetice, conservanti chimici, arome artificiale, coloranti artificiali, detergenti duri sau alte toxine daunatoare sanatatii. Asadar constituie cu adevarat o hrana sanatoasa pentru pielea ta.
 

Produsele 100% Pure sunt adecvate pentru pielea sensibila?

Deoarece produsele 100% Pure nu contin detergenti duri, conservanti chimici sau arome artificiale care îti pot irita pielea, sunt perfect adecvate pentru pielea sensibila.
 

Ce sunt pigmentii din fructe?

Pigmentii din fructe sunt ceea ce determina culoarea rosie a capsunilor, culoarea negru-albastruie a afinelor; pigmentii din fructe sunt culori din fructe. Toate produsele cosmetice 100% Pure sunt colorate cu pigmenti din fructe si legume. Toti oxidantii si vitaminele se regasesc în pigmenti. Tehnologia 100% Pure, cu brevet în curs de omologare, preia acesti pigmenti naturali din fructe si îi introduce în produsele noastre cosmetice. De aceea avem rimel de mure (rimel colorat cu pigmenti din mure), luciu de buze de vin si rodie (luciu de buze colorat din pigmenti din vin si rodie) si ruj pentru obraji de merisor (ruj pentru obraji colorat cu pigmenti din merisoare). Ceea ce este grozav la produsele cosmetice 100% Pure cu pigmenti din fructe este faptul ca vei aplica toti antioxidantii si vitaminele sanatoase din fructe direct pe piele.
De ce are gelul de dus o consistenta atât de fluida?

Gelurile noastre de dus nu contin apa, rasini, aglutinanti sau emulgatori, sau orice alte materiale ieftine de umplutura. Cu toate acestea, gelurile 100% Pure sunt spumante, aplicarea cea mai buna a acestora realizându-se cu ajutorul unui burete de baie din plasa fina!
 

Ce valabilitate au produsele 100% Pure? Care este durata de depozitare a acestora?

Produsele sigilate au o durata de depozitare de 2 ani. Odata ce au fost deschise, acestea au o valabilitate de 6-8 luni. Un desen cu un borcanel deschis de pe eticheta indica numarul de luni în care produsul respectiv este bun de utilizare odata ce a fost desigilat.
 

Produsele 100% Pure sunt fara gluten? Daca da, de unde provine vitamina E?

Marea majoritate a produselor noastre nu contine gluten. Suntem preocupati de acest aspect întrucât stim ca multe persoane sufera de alergii la gluten. Un ingredient raspândit care contine gluten este vitamina E, însa vitamina E folosita de noi este fara gluten deoarece provine din tarâte de orez presate la rece.
 

Zaharurile, unturile si sarurile folosite sunt nerafinate?

Nu folosim decât cele mai bune ingrediente organice pentru produsele noastre. Rafinarea ingredientelor duce la pierderea tuturor elementelor nutritive si a mineralelor. Drept pentru care, toate ingredientele noastre sunt complet nerafinate pentru a-si pastra toate proprietatile naturale!
 

Utilizati nanoparticule de dioxid de titan în componenta de protectie solara?

Dioxidul de titan utilizat nu este sub forma de nanoparticule. Componenta noastra de protectie solara este un ecran de protectie fizic ceea ce înseamna ca ramâne pe suprafata pielii pentru a o proteja fizic de razele soarelui. Daca ar fi fost nanoparticule, acestea ar fi absorbite de piele, constituind asadar un ecran de protectie ineficient. Fiecare lot de produse cu protectie solara este testat de un laborator tert pentru a garanta un factor de protectie solara (SPF) minim.
 

Sunt produsele 100% Pure sigure pentru copii?

Din moment ce produsele 100% Pure nu contin niciun fel de substante chimice sintetice, parabeni, sulfati sau detergenti duri, arome sau culori artificiale, ftalati, 100% Pure pot fi folosite de copii fara niciun pericol. 

Cum se pastreaza durata de depozitare a produselor fara a se folosi conservantii chimici?

În loc sa folosim conservanti chimici, utilizam conservanti naturali cum ar fi ierburile antibacteriene, având de asemenea câteva tehnologii unice brevetate care disting compania 100% Pure de concurentii sai. Folosim o tehnologie unica pentru a stabiliza ingredientele active împotriva oxidarii, având de asemenea un sistem brevetat de conservare 100% natural, utilizând caprifoi japonez, cimbru, oregano, gentiana, rozmarin, lavanda si o concentratie ridicata de vitamine si antioxidanti, pentru conservarea tuturor produsele.
 

De ce sunt antioxidantii atât de importanti?

Radicalii liberi precum soarele, smogul, fumul, tigarile, etc. ne ataca provocând îmbatrânirea, riduri, cancer, etc. NUMAI antioxidantii ne protejeaza, luptând împotriva radicalilor liberi daunatori. Lotiunile si cremele de protectie solara sunt importante deoarece blocheaza razele UV ale soarelui, însa acestea NU ne protejeaza de alti radicali liberi, pielea noastra având asadar nevoie de antioxidanti pentru o protectie solara mai mare si pentru protectie împotriva tuturor celorlalti radicali liberi daunatori. 

http://www.100percentpure.eu/