COMENZI TELEFONICE:
0759 391 190 / 0742 290 278
Luni-Vineri 10:00-18:00
Contul meu Bine ai venit!
Contul meu

frumusete bio
magazin bio Magazin cu gama extinsa de cosmetice BIO si naturale magazin bio

ALVA

 

ALVA- Frumusete Naturala

Alva este în fruntea cercetarilor cu privire la produsele organice de îngrijire a pielii de mai bine de doua decenii. Noi credem ca experienta acumulata în acest timp ne-a permis sa avem realizari remarcabile. Fiind unul dintre jucatorii cheie din industrie, scopul nostru este de a continua cercetarea cu privire la ingredientele naturale cu un nivel crescut de eficienta, precum si sa ramânem fideli maximei noastre duale referitoare la produsele agreate atât de piele, cât si de mediul înconjurator.. Produsele noastre au fost dezvoltate cu ajutorul experientei si expertizei noastre, asigurându-ne ca sunt atât de delicate cu mediul înconjurator pe cât sunt de delicate cu pielea dvs.

GAMA R H A S S O U L - cu argila minerala vulcanica din Maroc

Piele Frumoasa si sanatoasa

Are grija de pielea cu pete, pielea grasa si mixta. Gama de produse alva Rhassoul a fost dezvoltata initial pentru a curata pielea cu probleme. Ingredientele sunt echilibrate pentru a asigura o curatare eficienta a pielii cu pete sau a pielii mixte, care are tendinta de a deveni rapid uleioasa. Daca se foloseste regulat, aspectul pielii se îmbunatateste remarcabil: petele si punctele negre dispar, iar elasticitatea pielii se mareste considerabil. Datorita faptului ca gama Rhassoul nu contine agenti de curatare sintetici, este perfecta pentru cei alergici la agentii tensioactivi.

Ce este Rhassoul?

Rhassoul este o argila minerala vulcanica din Maroc. Extragerea atenta, la rece, a acesteia transforma Rhassoul într-o pudra ultrafina, care penetreaza porii si depoziteaza pretioasele minerale în piele, în timp ce îndeparteaza particulele de praf, metalele grele si bacteriile care pot cauza infectii. Rezultatul este o curatare în profunzime a porilor, cum nu ati mai experimentat pâna acum.

Studiile noastre Dermatologice

Dupa doua saptamâni de folosire a produselor de îngrijire a pielii Rhassoul, s-a observat o reducere de 24,5% a anomaliilor pielii (puncte negre, pete, acnee, etc), marindu-se pâna la 85,2% dupa patru saptamâni. În aceasta perioada continutul de umiditate al pielii va creste cu 86,6%, uleiul de la suprafata pielii (sebum) va scadea cu 23,7%, iar elasticitatea pielii se va îmbunatati cu 85%.

Afisare: 1 - 2 din 2 rezultate
Pagina: