COMENZI TELEFONICE:
0759 391 190 / 0742 290 278
Luni-Vineri 10:00-18:00
Contul meu Bine ai venit!
Contul meu

frumusete bio
magazin bio Magazin cu gama extinsa de cosmetice BIO si naturale magazin bio

GAMARDE

 

Laboratoarele Dermatologice Gamarde Franta:

Fito-dermocosmetice BIO inovatoare

 

“Natura este o sursa inestimabila de descoperiri iar stiinta este, trebuie sa fie, la dispozitia ei! Noi luptam sa-i pastram calitatile inestimabile."

Gamarde - cosmetice bio certificate ECOCERT si COSMEBIO din Franta imbogatite cu apa termala pentru ingrijirea pielii tale.

Avand la baza aceasta filozofie, Laboratoarele Dermatologice Gamarde va ofera prima linie de fito-dermocosmetice, 100% naturale si certificate BIO, formulate ca o  combinatie exclusiva intre proprietatile calmante ale apei termale Gamarde si  cele nutritive si regeneratoare ale miraculosului ulei de argan.

Apa termala Gamarde le Bains.

Apa din Gamarde le Bains , recunoscuta de Academia de Medicina pentru proprietatile sale in ingrijirea pielii, prezinta o compozitie exceptionala de elemente sulfuroase, prin care si-a castigat denumirea de “apa termala” inca din 1841.

Apa termala Gamarde ingrijeste delicat, calmeaza pielea sensibila, reactiva, reduce inflamarea si iritatiile, combate radicalii liberi si ofera o senzatie de confort pentrru toate tipurile de ten si pentru toate varstele, de la bebelusi la persoane mature.

Uleiul de argan, secretul tineretii

Arganul este un copac rar, ce creste in sud-vestul Marocului, ale carui fructe, culese exclusiv de femeile berbere, produce un ulei cu proprietati incomparabile.

Uleiul de argan poseda calitati inegalabile de hidratare, hranire, regenerare si intinerire.Contine acizi grasi nesaturati in proportie de 80%, din care 35% sunt Omega 6 din vitamina E naturala antioxidanta.

Certificarea organica

Intrunind si chiar depasind criteriile impuse de Ecocert pentru certificarea organica, Laboratoarele Gamarde merg o treapta mai sus si asigura 100% ingrediente de origine naturala, fiind astfel singura linie de fito-dermocosmetice din lume care indeplineste aceasta conditie riguroasa.
<br/

Afisare: 1 - 0 din 0 rezultate
Pagina: