COMENZI TELEFONICE:
0759 391 190 / 0742 290 278
Luni-Vineri 10:00-18:00
Contul meu Bine ai venit!
Contul meu

frumusete bio
magazin bio Magazin cu gama extinsa de cosmetice BIO si naturale magazin bio

GIOVANNI COSMETICS

 

Giovanni este o companie cosmetica dedicata crearii de produse cosmetice de inalta performanta, cu ingrediente recunoscute si benefice pielii. Gama de produse cosmetice Giovanni a castigat de-a lungul timpului increderea clientilor prin calitatea produselor. Eco - frumusete din elemente naturale Chic - stylish si la moda Technology - cand stiinta si natura se reunesc pentru a crea cosmetice de calitate  


DTOX - Detoxifierea pielii si remineralizare

 

Super Antioxidantii ajuta la prevenirea daunelor celulelor pielii si la repararea acestora.

Antoxidantii functioneaza prin incetinirea sau preventia proceselor oxidative cauzate de radicalii liberi, ale caror efecte duce la disfunctii ale celulelor. Gandeste-te la efectul antioxidantilor ca la un mar protejat de oxidare. Odata ce ai taiat un mar, acesta incepe sa oxideze, insa daca il introduci in suc de portocale, care contine vitamina C, va ramane la aceeasi culoare.

 

Carbunele activ este o substanta extraordinara. Utilizarea lui dateaza inca din timpuri stravechi, cand era folosit pentru indepartarea impuritatilor si adsorbtia toxinelor din piele. Ca un magnet, carbunele activ patrunde adanc in pori si aduce la suprafata toxinele si impuritatile.

Carbunele Activ este carbune pur, procesat special pentru a fi adsorbi (nu absorbi) particulele si potentialele elemente toxice. Adsoarbe mai multe otravuri decat orice alta substanta de acest gen. Poate face acest lucru datorita abilitatii sale de a atrage alte substante si de a le aduce la suprafata.

Carbunele activ poate adsorbi substante de zeci de ori greutatea sa.

 

Cenusa vulcanica nu este numai un agent de curatare excelent, dar si un exfoliant bland. Provine din vulcanii Strombolian.
Cenusa vulcanica este de fapt Bentonita de Sodiu. Datorita structurii sale unice, aceasta are o suprafata imensa. Cand este hidratata, dezvolta incarcatura negativa, devenind astfel un magnet pentru toxinele si impuritatile incarcate pozitiv. Poate adsorbi toxine pana la de 40 ori greutatea sa.

 

 

Ceaiul verde este un antioxidant recunoscut. Desi multe persoane constientizeaza beneficiile ceaiului verde, sunt putini aceia care cunosc beneficiile sale cand este folosit local, in produse cosmetice cu efect de protejare a structurii de colagen. Este un ingredient antiaging superior.

 

Acai este un super antioxidant care contine de 10 ori mai multi anitoxidanti si vitamine decat strugurii si de doua ori mai multi decat afinele.

 

Goji este un super antioxidant cu putere antioxidanta mai mare decat a oricarui fruct, leguma sau aliment. S-a dovedit a avea proprietati antiaging.

 

Smochinele au cea mai mare concentratie de polifenoli intre fructele deshidratate. Comparat cu vitaminele C si E, fructele uscate au calitati antioxidante superioare, care protejeaza lipoproteinele din plasma de oxidare. Aceasta proprietate a smochinelor le claseaza in topul ingredientelor cu potential antiaging.

 

 

 

 

 

Afisare: 1 - 6 din 6 rezultate
Pagina: