Lavera, brand originar din Germania cuprinde produse cosmetice naturale BDIH si cosmetice bio certificate NaTrue, cosmetice vegane, produse machiaj mineral bio si machiaj natural si cosmetice bio de ingrijire: creme bio, lotiuni de fata si de corp, sampoane naturale, demachiante, seruri si geluri de curatare a tenului, geluri de dus bio, fonduri de ten minerale si bio, farduri minerale de obraz si de pleoape, rimeluri bio cu formula naturala, creioane dermatograf de ochi, creioane de buze, etc.

 

Angajamentul experientei in productia cosmetica de inalta clasa. Garantia calitatii ingredientelor si a proceselor de productie.

 

Lavera – Adevarul

Lavera Naturkosmetik – denumire provenita din latinescul „la vera” (adevarul) –a fost fondata de Thomas Haase, un vizionar, care si-a transformat prorpia poveste de viata intr-o misiune. Suferind de neurodermatita inca din copilarie, a inceput sa caute solutii alternative de ingrijire a pielii, ajungand sa-si fabrice singur cosmeticele in tinerete. In 1987 a infiintat compania Laverana si a introdus brandul Lavera in piata.

 

Primul produs

“In vara lui 1975 l-am realizat: primul meu balsam de buze, care a trecut testele personale foarte exigente: protejarea pielii mele ultra sensibile in timpul vacantei de vara petrecuta in Danemarca. Nu voi uita niciodata reteta din lanolina, ceara de albine si ulei de masline”- Thomas Haase, fondator

 

Nasterea Lavera

“In 1987, dupa mai mult de 10 ani de cercetare si dezvoltare in domeniul cosmeticii, am fondat propria mea companie, pe o mica proprietate in apropiere de Hanovra: laverana GmbH. Astazi, aproximativ 240 de angajati produc zilnic cosmetice naturale autentice, in fabrica aflata la poalele muntilor maiestuosi Deister”- Thomas Haase, fondator

 

25 de ani de Lavera

Toate cosmeticele Lavera sunt formulate si produse chiar de noi, de 25 de ani. Made in Germany.

 

100% Parfumuri Naturale

Pe baza uleiurilor esentiale, toate parfumurile produselor Lavera sunt formulate de propriul nostru parfumier.

 

100 % Produse Cosmetice BIO Certificate

Certificam calitatea si naturaletea produselor noastre, intrucat, inca de la inceputul formularii includem ingrediente organice si folosim resurse regenerabile. O parte dintre produsele noastre sunt vegane si nu au fost testate pe animale.

 

Fara conservanti chimici

Productie durabila ce ofera 100% siguranta in utilizare – prin formulele dezvoltate de Lavera.