rosebeauty.ro trafic.ro

COMENZI TELEFONICE:
0759 391 190
Luni-Vineri 10:00-18:00
Contul meu Bine ai venit!
Contul meu

frumusete bio
magazin bio Magazin cu gama extinsa de cosmetice BIO si naturale magazin bio

LILY LOLO

 

Lily Lolo este o marca din Marea Britanie de produse de machiaj mineral 100% natural, noncomedogenic, alcatuite din minerale si care nu contin coloranti, ingrediente chimice sau sintetice, parabeni, talc sau parfum, dar au proprietati antibacteriene. Produsele lor sunt premiate de reviste de sanatate de prestigiu "The Green Beauty Bible" si "Natural Health" pentru calitatea si ingredientele naturale, care respecta omul si natura. Lily Lolo este un mod de infrumusetare fara chimicale dure, fara coloranti sintetici, ideal pentru persoanele care doresc sa foloseasca numai produse naturale sau persoanele cu ten sensibil, acneic sau cu puncte negre.

Ingrediente machiaj mineral : mica (ofera protectie solara naturala), dioxid de titan (protectie solara naturala), oxid de zinc (protectie solara naturala cu actiune antibacteriana), oxizi de fier (origine naturala, ofera culoare pudrei minerale. Aceste ingrediente sunt de origine naturala, fara bismuth (metal greu ce provoaca iritatii si alergii), talc (alergen), nanoparticule (cancerigene) si alte substante chimice care dauneaza organismului.

Pudrele si fardurile minerale sunt delicate cu pielea si foarte rezistente, culorile sunt vibrante si nu se aduna in pliurile pielii. Fondul de ten, pudra si pudra bronzanta ofera un aspect natural si protectie solara SPF 15. Mai mult, acestea contin oxizi de zinc, care au proprietati binefacatoare indeosebi pentru persoanele care au un ten cu probleme.
Gama Lily Lolo include: fond de ten mineral sub forma de pudra, pudra bronzanta, pudra de finalizare pentru stralucire sau absorbtia sebumului, pudra corectoare, fard mineral de obraz, fard mineral de pleoape, creion dermatograf pentru conturul ochilor, rimel bio, luciu de buze bio , rujuri bio emoliente si aplicatoare/pensule pentru machiaj.

Fond de ten mineral Lily Lolo

Fard mineral de pleoape Lily Lolo

Fard mineral de obraz Lily Lolo

Rujuri si gloss-uri bio minerale Lily Lolo

Creioane de ochi si rimel bio Lily Lolo

Perii de machiaj Lily Lolo

Pudre minerale de finalizare Lily Lolo

Pudre minerale de finalizare(finisare) Lily Lolo

 

Afisare: 1 - 20 din 117 rezultate
Pagina: